Minden az ötlettel kezdődik, ha az sekélyes, nincs az a kamera, rendező, stáb, ami jó filmet csinálhat belőle. Cégünk kreatív vezetője sok díjjal büszkélkedő reklámszakember, aki munkáival hazai és nemzetközi versenyeken is bizonyított már. Ez a kreatív háttér a biztosíték arra, hogy az Ön filmje kitűnjön a tucatfilmek közül, és így hatásosabban érje el célját.

Filmes szekciónk megbízhatóan megtervezi és levezényli akár a legnagyobb forgatást is, de természetesen a kisebb volumenű megkereséseknél is maximumot nyújtunk.

Tudjuk az alapszabályt, egy film több, mint a jelenetek összessége. Egy film születéséhez gondos előkészületek, precíz kivitelezés és rengeteg szenvedély szükséges. Ez nem csak a nagy mozifilmekre igaz, egy egyszereplős, online reklámfilmen is rögtön érezhető, milyen szaktudású emberek, mennyire elhivattottan készítették.

Cégünk tulajdonosai, alkalmazottai és a freelancer hálózatunkba tartozó szakemberek, mindannyian szenvedélyesen űzik szakmájukat, ez pedig a végtermékeinken is látszik.

Igyunk egy kávét!

Szeretnél tájékozódni a lehetőségekről, vagy már van egy ötleted amit megosztanál egy szakértő csapattal?